Aiemmin Red Bullilla epäonnistunut kuljettaja on nostanut osakkeitaan energiajuomatallissa – ”Tämä on toistaiseksi paras versio hänestä”

Red Bullilla ollaan jälleen mielenkiintoisen kuljettajakysymyksen edessä. Alkukaudella kaksijakoisesti suoriutunut Sergio Perez on ollut toimiva siipimies Max Verstappenille, mutta aika-ajoissa meksikolaisella on rutkasti parannettavaa.

”Sisartalli” Alpha Taurilla loistava Pierre Gasly on kuitenkin tyrkyllä paluulle energiajuomatalliin. Vuonna 2019 pahasti flopannut ranskalainen on kuin syntynyt uudestaan viimeisen kahden kauden aikana.

Gaslyn suoritukset ovat kääntäneet päitä myös Red Bullilla. Tallin kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko myöntää, että ”muuttunut” Gasly suoriutuisi paremmin huipputallissa.

– Olen hänen (Gaslyn) kanssa samaa mieltä, tämä on paras Gasly, minkä olemme toistaiseksi nähneet, Marko kommentoi Motorsport.comille.

– Tällä hetkellä mahdollinen paluu kärkitalliin ei kuitenkaan nosta päätään. Mutta hän on muuttunut. Hän ei suoriutuisi enää samalla tavalla niin kuin vuonna 2019.

Samalla Marko myös paljastaa, että Gaslyn sopimus Red Bullin kanssa kantaa vuoteen 2023 asti.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004