Aiemmin Red Bullilla epäonnistunut kuljettaja on nostanut osakkeitaan energiajuomatallissa – ”Tämä on toistaiseksi paras versio hänestä”

Red Bullilla ollaan jälleen mielenkiintoisen kuljettajakysymyksen edessä. Alkukaudella kaksijakoisesti suoriutunut Sergio Perez on ollut toimiva siipimies Max Verstappenille, mutta aika-ajoissa meksikolaisella on rutkasti parannettavaa.

”Sisartalli” Alpha Taurilla loistava Pierre Gasly on kuitenkin tyrkyllä paluulle energiajuomatalliin. Vuonna 2019 pahasti flopannut ranskalainen on kuin syntynyt uudestaan viimeisen kahden kauden aikana.

Gaslyn suoritukset ovat kääntäneet päitä myös Red Bullilla. Tallin kuljettajien kehitysvastaava Helmut Marko myöntää, että ”muuttunut” Gasly suoriutuisi paremmin huipputallissa.

– Olen hänen (Gaslyn) kanssa samaa mieltä, tämä on paras Gasly, minkä olemme toistaiseksi nähneet, Marko kommentoi Motorsport.comille.

– Tällä hetkellä mahdollinen paluu kärkitalliin ei kuitenkaan nosta päätään. Mutta hän on muuttunut. Hän ei suoriutuisi enää samalla tavalla niin kuin vuonna 2019.

Samalla Marko myös paljastaa, että Gaslyn sopimus Red Bullin kanssa kantaa vuoteen 2023 asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.