Toto Wolff ei pane pahakseen Valtteri Bottaksen radioavautumista – ”Mieluummin noin kuin pitää sitä sisällään”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoo Valtteri Bottaksen tehneen täysin oikein Ranskan GP:ssä kuullun turhautuneen radioviestinsä osalta.

Bottas olisi halunnut kokeilla kisassaan kahden pysähdyksen taktiikkaa, sillä suomalainen uskoi sen olevan paras mahdollisuus palkintokorokkeelle tai jopa voittoon asti.

Yleensä melko hiljaisen ja kylmänviileän suomalaisen radioviesti sai melko runsaasti huomiota, mutta tallipäällikkö Wolffin mukaan on parempi sanoa sanottavansa kuin tukahduttaa se sisäänsä.

– Minä pidin siitä, että hän sanoo sanottavansa, eikä pidä sitä sisällään, sanoi Wolff kuljettajastaan.

– Uskomme kuitenkin vieläkin yhden stopin olleen meille paras ratkaisu.

– Taistelu kärjessä oli niin kiivasta pysähdyksen jälkeen, että renkaat menettivät siinä huomattavasti kestoaan, jatkoi itävaltalainen.

Siinä missä Bottas oli pettynyt neljänteen sijaansa, näki tallipäällikkö kuljettajansa suorittamisessa kuitenkin valoa tunnelin päässä.

– Hän oli suuren osan kisasta ihan yhtä lailla Maxin ja Lewiksen kanssa kärjessä, kehaisi Wolff.

– Kehitys menee hänen osaltaan oikeaan suuntaan. Tietysti siellä on vielä ero Lewikseen renkaiden hallinnassa, mutta aiomme katsoa sitä tarkemmin seuraavien päivien aikana.

– Näen kuitenkin todellista kehitystä siinä, kuinka Valtteri vie kisan läpi. Aika-ajoa emme ole koskaan epäilletkään, lisäsi Wolff.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.