Sebastian Vettel yhtyy Toto Wolffin ja Lewis Hamiltonin kommentteihin – ”Se on aina ollut vaikeaa”

© Kuva: Getty Images

Aston Martin -kuljettaja Sebastian Vettel sanoo Toto Wolffin ja Lewis Hamiltonin tapaan, että moottoriurheilu on alun alkaen jo liian kallista nuorille lapsille.

Saksalaiskuljettaja toivoisi, että koko ajan kasvaville kuluille pystyisi tekemään stopin, jotta lajin pariin saataisiin enemmän ”työväenluokan” perheitä. Lewis Hamilton sanoi, että nykytrendillä kaikki juniorisarjat sekä lopulta myös kuninkuusluokka tulee olemaan vain ”miljonäärien lapsien kerho”, eikä Vettelin ole vaikea yhtyä tähän.

– Siihen ei ole nopeaa ratkaisua, mutta kulut ovat aivan liian korkeita, sanoi Vettel motorsport.com -sivustolla.

Nykyään jo F1-sarjan ikänestoreihin kuuluva nelinkertainen maailmanmestari muistaa vieläkin itse oman aikansa junioriluokissa, jolloin kuninkuusluokka oli vain kaukainen unelma.

– Katsoessani taaksepäin, oli kulut silloin alhaisemmat, mutta silti se oli silloin jo todella kalllista, jatkoi Vettel.

– Olin todella onnekas. Gerhard Noack alkoi tukemaan minua, eli sama kaveri, joka tuki Michael Schumacheria 20 vuotta aikaisemmin ja se oli jo silloin todella kallista.

Vettel näkee, ettei asiat ole menneet ainakaan parempaan suuntaan, vaan päinvastoin. Moottoriurheilu on koko ajan vain kalliimpaa ja monet lajin parissa viihtyvät joutuvat heittämään pyyhkeen kehään jo aivan liian aikaisin.

– Maailma on muuttunut ja tapa sponsoroida myös samalla. Se voi vaikuttaa myös halukkuuteen tukea rahallisesti nuoria lapsia sekä moottoriurheilua, sanoi saksalainen.

– Lyhyesti vielä, se on aina ollut vaikeaa, totesi Vettel.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.