Sunnuntaina Red Bullille murskatappion kokenut Mercedes paljasti kilpailun jälkeen, että talli on jo lopettanut tämän kauden autonsa kehityksen. Syynä tälle tallipäällikkö Toto Wolff kertoi olevan ensi kauden suuret sääntömuutokset.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner vastasi kilpailijansa väitteesen nopeasti. Vaikka Horner haluaa keskittyä oman tallinsa toimintaan, ei hän silti voi uskoa Wolffin väitettä.

– Mercedeksen toiminta ei kuulu meille. Me haluamme keskittyä vain omaan suoritukseemme, Horner kommentoi Motorsport.comille.

– Me tiedostamme, että Toto haluaa kääntää valokeilaa itsestään muihin. Tästä syystä en vain voi uskoa sitä väitettä, että he eivät asentaisi yhtäkään uutta osaa autoonsa loppukaudella.

– Mutta niin kuin sanoin, me voimme vain keskittyä omaan kehitykseemme. On totta, että tasapaino tämän vuoden kilpurin sekä ensi kauden auton kehityksessä täytytty säilyttää. Mutta jos se vaatii vähän enemmän työtä, niin olemme valmiita siihen.

Mercedes on nyt jäänyt voitoitta neljässä peräkkäisessä kilpailussa ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. Samalla Red Bull nappasi neljä peräkkäistä voittoa ensimmäistä kertaa sitten kauden 2013.