Red Bull sekä Ferrari loistivat perjantain toisissa harjoituksissa – Mercedeksellä vireillä todellinen katastrofi

© Kuva: Getty Images

Azerbaidzhanin GP:n toinen vapaa harjoitus saatiin purkkiin perjantai-iltapäivällä. Sessio toisti paljon aamupäivän kaavaa. Red Bull sekä Ferrari olivat mainiossa vauhdissa, kun Mercedes kyykkäsi pahasti.

Tällä kertaa Sergio Perez oli RB-kuljettajista nopein. Meksikolaisen aika oli 1:42.115. Häntä seurasi tallikaveri sekä MM-johtaja Max Verstappen. Energiajuomatallia seurasivat Ferrari kuskit.

Carlos Sainz ajoi ehjän session ja jäi vain kymmenyksen Perezistä. Aamupäivällä toiseksi ajanut Charles Leclerc ajoi neljänneksi. Monacolainen kolaroi myös session puolivälissä, mutta pystyi jatkamaan matkaa, vaikka etusiipi menikin vaihtoon.

Ferrarin ongelmaksi koitui pitkien vetojen rengaskuluma. Molemmat italialaistallin kuljettajat valittivat suuresta rengaskulumasta.

Perjantai oli totaalikatastrofi Mercedekselle. Talli oli kaukana kärjen vauhdista aamupäivällä ja tilanne vain paheni toisessa harjoituksessa. Lewis Hamilton jäi Perezistä sekunnin ja oli vasta sijalla 11. Valtteri Bottas oli vasta sijalla 16. Eroa kärkeen oli peräti 2 sekuntia.

Kimi Räikkönen jatkoi iltapäivällä tasaista suorittamista ja oli lopulta Hamiltonin perässä sijalla 12.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.