Red Bull -päällikkö pitää jalat maassa, vaikka pahin kilpailija konttasikin – ”Hamiltonin pitkä veto ei näyttänyt pahalta”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei lähde vielä henkseleitä paukuttelemaan, vaikka itävaltalaistallissa onkin onnistuneen perjantain jälkeen aihetta hymyyn.

Max Verstappen oli ensimmäisen harjoitusjakson nopein ja toisessa harjoituksessa hollantilaisen tallikaveri Sergio Perez piti vahvinta vauhtia, Verstappenin ollessa heti hänen perässään toisena.

Vaikka harjoituksista ei vielä MM-pisteitä jaetakaan, oli Red Bullin onnistunut päivä hieno asia, varsinkin pahimman kilpailijan vauhdin ollessa todella heikkoa.

– Keskitymme vain itseemme, sanoi Horner Sky Sportsille.

– Todella rohkaisevaa.

Red Bullin leirissä oletettavasti tarkkailtiin myös Mercedeksen puuhastelua. Saksalaistallin perjantai oli todella vaikea, eikä mestaritalli onnistunut hätyyttelemään vauhdillaan kärkisijoja. Horner ei kuitenkaan laske vielä Mersua pelistä pois.

– Pitkä veto Lewiksella ei näyttänyt pahalta. Heillä on selkeästi pidemmässä vedossa vauhtia, mutta heillä on selkeästi muutamissa mutkissa vaikeuksia, analysoi Horner.

– He olivat vaikeuksissa radan hitaammalla osuudella. Ferrari taas oli siellä vahva, joten täytyy vain löytää oikea tasapaino ollakseen mahdollisimman nopea kaikentyyppisissä mutkissa.

Kuten tulosluettelokin antaa ymmärtää, oli Hornerin tallin kuljettajilla vahva päivä Bakun vauhdikkaalla katuradalla. Tässä vaiheessa saattaakin olla vielä hieman tyyntä myrskyn edellä, sillä etenkin Verstappenilla oli ilmeisesti vielä paljon parannettavaa sekä ylimääräistä vauhtia taskussaan.

– Max ei ollut toisessa harjoituksessa järin tyytyväinen autonsa balanssiin. Perezillä se oli paljon parempi, sanoi Horner.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.