Nico Rosberg ei sysäisi Valtteri Bottasta ulos kärkitallista kesken kauden – ”Hänen ei pitäisi tehdä sitä”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksellä mestaruuden kaudella 2016 voittanut Nico Rosberg ei korvaisi suomalaiskuljettaja Valtteri Bottasta kesken kauden.

Suomalaiskuljettajan alkukausi on ollut vaikea. 31-vuotias on kuljettajien pisteissä vasta sijalla kuusi yli 50 pistettä sarjan johtajaa Max Verstappenia perässä. Tämän takia suomalaisen tulevaisuus saksalaistallissa on kyseenalaistettuna.

Suosituin teoria on se, että Williamsin George Russell nousisi Bottaksen paikalle jo kesken kauden. Rosberg ei kuitenkaan itse tekisi tätä valintaa, vaikka se innostaisikin faneja.

– Se on tämän hetken polttavin kysymys, Rosberg kommentoi Sky Sportsille liittyen Mercedeksen kuljettajatilanteeseen.

– Brittifanit voivat olla tyytyväisiä kahteen suureen kuljettajalupaukseen, Russelliin sekä Lando Norrikseen. Näistä kahdesta Russell on luonnollisesti tyrkyllä Mercedekselle.

– Mutta se, että tapahtuuko se jo kesken kauden on kysymys, mitä Toto Wolffin täytyy kysyä. On vaikea nähdä, mihin suuntaan hän kallistuu.

– Minusta hänen ei pitäisi tehdä sitä, Rosberg linjaa.

– Fanien silmissä vaihto olisi varmasti hyväksi. Näkisimme viimein uuden kuljettajan Lewis Hamiltonin rinnalla. Nuorukainen joka voisi haastaa häntä, se olisi jännittävää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.