Mitä ihmettä Mercedeksellä oikein tapahtuu – viimeisten harjoitusten kärkisijalta löytyy todellinen yllättäjä

© Kuva: Getty Images

Azerbaidzhanin viimeinen harjoitus on saatu purkkiin. Session kärjessä komeilee jopa yllättäen Alpha Taurin Pierre Gasly. Kolmannen harjoituksen tarinaksi muodostui kuitenkin jälleen Mercedeksen vauhdin puute.

Valtteri Bottas sekä Lewis Hamilton saivat nopeimmat kierroksensa kellotettua vasta session loppupuolella. Silti hopeanuolten vauhti loisti poissaolollaan. Bottas jäi Gaslysta puolitoista sekuntia.

Hamilton ylsi kolmanneksi vain puolen sekunnin päähän, mutta britti hyötyi huimasti vetoavusta päätössektorilla. Ilman tätä Hamilton olisi löytynyt yli sekunnin päästä kärkiajasta.

Red Bullin lauantain aloitus oli myös vaikea. Sergio Perez suoriutui tehtävästään jälleen mallikkaasti ollessaan toiseksi nopein, mutta Max Verstappen päätti harjoituksensa seinään. Hollantilainen tuhosi oikean eturenkaansa ripustuksen, mikä pitää saada kuntoon ennen kello 15:00 alkavia aika-ajoja.

Myös Ferrarit jatkoivat kelposuorituksiaan yltäessään sijoille neljä ja viisi. Kimi Räikkönen ajoi totuttuun tyyliin tasaisesti sijalle 14.

Harjoitukset osoittivat myös sen, että ehjiä aikakierroksia on todella vaikea saada. Perjantaina nähty ulosajojen trendi jatkui lauantaina.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.