Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton puhui Steiermarkin GP:n alla Valtteri Bottaksen Mercedes-tulevaisuuden puolesta.

Bottaksen tulevaisuuden kohdalla on ollut paljon kysymysmerkkejä. Suomalaiskuski ei ole pystynyt tuomaan Mercedekselle tarvittavia pisteitä tällä kaudella. Tästä syystä Bottaksen tilalle on huhuttu Williamsilla ajavaa George Russellia.

– Meillä on molemmilla ollut heikot ja hyvät hetkemme. Valtteri on ollut paras tallikaverini kokonaisvaltaisesti. Enkä tarkoita vain ajosuorituksia, vaan myös tiimityötaitoja sekä joukkuehenkeä, Hamilton kehui Bottasta Itävallassa lehdistötilaisuudessa.

– Hän on loistava tallikaveri ja en näe tarvetta muutokselle. Yhteistyömme on toiminut hyvin monta vuotta.

Hamilton ja Bottas ovat pisimpään yhdessä ajaneet tallikaverukset tällä hetkellä F1-sarjassa. Bottas nousi Mersulle Nico Rosbergin tilalle kaudelle 2017.