Katso video: Näin tökerösti Nikita Mazepin peippasi tallikaveriaan – Ralf Schumacher vaatii venäläistulokkaalle rangaistusta

© Kuva: Getty Images

Sunnuntaisessa Azerbaidzhanin GP:ssä kärkikahinoiden takana tapahtui Mick Schumacherin kuumentanut tilanne, jossa saksalaisen tallitoveri Nikita Mazepin puolusti aggressiivisesti sijoitustaan päätöskierroksella.

Haas-kuljettajat taistelivat keskenään 13:sta sijasta ja jälleen kerran Schumacher vei pidemmän korren. Mazepinin puolustusliike sai saksalaisen rajusti kuumenemaan, kuten myös hänen setänsä Ralf Schumacherin.

Ralf otti kantaa veljenpoikansa hurjaan tilanteeseen Saksan Sky Sportsille kirjoittamassaan kolumnissaan.

– Mazepinin kiemurtelu ei ole hyväksyttävää. Puhumme yli 300 kilometrin tuntivauhdista, joten tuollainen on hengenvaarallista, kirjoittaa Ralf Schumacher sättien venäläiskuljettajaa.

– Tuossa on suuri vaara osuessa, että auto lähtee lentoon ja voitte vain kuvitella mitä tapahtuu, kun 750 kiloinen auto nousee ilmaan.

Omalla F1-urallaan kuusi kertaa korkeimmalla korokkeella juhlinut saksalainen vaatii Mazepinille välittömästi jonkinlaista rangaistusta tempustaan. Hänen mukaansa uhmakkaan venäläisen on pakko oppia tekosistaan.

– Hän on radan ulkopuolella todella mukava ja kohtelias nuori mies, mutta kilpailuissa se (röyhkeys) tulee esiin jo esimerkiksi häntä kierroksella ohittaessa.

– Tuollainen on vaarallista ja anteeksiantamatonta, mielestäni tässä on selkeän rangaistuksen paikka.

– Tällainen veivaaminen 350 kilometrin tuntivauhdissa…ei tämä näin toimi, kirjoittaa Ralf.

Videon hurjasta tilanteesta näet alempaa. Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille