Kaikkensa tehnyt Lewis Hamilton toivoo autoonsa lisää vauhtia – ”Heillä on runsaasti voimaa suorilla”

© Kuva: Getty Images

Ranskan GP:ssä toiseksi sijoittunut Lewis Hamilton toivoo hänen tallinsa löytävän jostain lisää vauhtia.

Toisesta ruudusta matkaan lähtenyt britti onnistui startissa ottamaan kilpailun komentoonsa, mutta Red Bull oli varikkokäyntien yhteydessä etevämpi.

Hamilton johti suurimman osan kilpailusta, mutta kahden pysähdyksen taktiikkaan vaihtanut Max Verstappen onnistui kilpailun toiseksi viimeisellä kierroksella ohittamaan brittimestarin.

Hamilton sanoi kilpailun jälkeen, että yksi stoppi oli heille ainut vaihtoehto, sillä he olisivat joka tapauksessa tippuneet Verstappenin taakse, mikäli he olisivat tehneet samoin.

– He olivat joka tapauksessa jo edellä, koska he tekivät stopin aiemmin. Ainut vaihtoehto oli vain pysyä radalla. Meillä ei ollut mahdollisuutta ohittaa heitä radalla, sillä heillä tuntui olevan uskomaton määrä voimaa suorilla, sanoi britti kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

– Olen tyytyväinen tulokseen niin vaikean perjantain jälkeen.

– Emme toki voittaneet, mutta olimme aika paljon johdossa. Lopussa ei vain ollut renkaita jäljellä, joten he pystyivät ohittamaan minut, mutta se oli silti hyvä kisa, pohti Hamilton.

Hamilton lisäsi vielä, että heidän on kaivettava jostain lisää vauhtia, mikäli he aikovat vielä tosissaan haastaa Red Bullia MM-taistossa. MM-kärkikaksikko tarjosi tänäänkin loistavaa viihdettä nälkäiselle formulakansalle.

– Jostain täytyisi löytää lisää vauhtia. Hävisimme tänään eniten suorilla, joten meidän täytyy tutkia sitä ja selvittää mistä on kyse, sanoi Hamilton.

– Meillä on vieläkin hyvä paketti, mutta en vain ole varma, että minkä takia menetimme paikkamme tänään.

Seitsenkertainen maailmanmestari yllättyi rengaskulumasta ja jakoi kunniaa kilpailun voittaneelle Red Bull -tallille.

– Oli yllättävää kuinka aikaisin eturenkaat alkoivat kulumaan. Heillä oli kuitenkin hyvä taktiikka ja se toimi heille tänään paremmin, sanoi Hamilton.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.