George Russell asettaa Williamsin himoittua pistesijaa perspektiiviin – ”Pisteet meille on kuin voitto McLarenille”

© Kuva: Getty Images

Williamsilla kaasutteleva George Russell kertoo Autosportin haastattelussa hänen edustaman tallinsa pisteettömästä kaudesta.

23-vuotias britti on viettänyt koko uransa Williamsilla, jos laskuista jätetään viime kaudella nähty yhden kisaviikonlopun mittainen tuurauskeikka Mercedeksellä.

Nopea nuorukainen ei ole onnistunut saalistamaan legendaarisen brittitallin leivissä vielä ainuttakaan MM-pistettä. Tällä kaudella se saattaa kuitenkin olla lähempänä kuin kahtena aikaisempana, sillä Williams on ottanut askeleen eteenpäin ja hivenen saavuttanut keskikastin talleja.

Pisteet ovat silti todella tiukassa ja tuuriakin tullaan niiden saavuttamiseksi tarvitsemaan. Russell on nähty tällä kaudella lauantain aika-ajoissa joka kerta toisessa osiossa, mutta sunnuntaisin heidän vauhtinsa ei vain tunnu riittävän.

– Se ei häiritse minua, mutta tietysti se on aina tavoite, sanoi Russell pisteettömistä kilpailuistaan.

– Jos emme saavuta tällä kaudella pisteitä, niin en näe sitä siltikään epäonnistumisena. Jos meillä on kauden lopussa jokunen piste, niin sitten se olisi suuri menestys, pyöritteli britti.

Russell antaa perspektiiviä autonsa suorituskykyyn katsomalla kilpailijatalli McLareniin, joka on onnistunut tällä kaudella nappaamaan jo kaksi palkintokorokesijoitusta, muttei normaalina kisapäivinä taistele kuitenkaan voitoista.

– Piste meille on käytännössä sama kuin voitto McLarenille. Jos McLaren ei voita tällä kaudella yhtään kilpailua, ei sitäkään katsota epäonnistumisena, sanoi Williams-kuljettaja.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.