McLaren-kuljettaja Daniel Ricciardo pettyi pahasti kahden viikon takaisessa Monacon GP:ssä.

Veikeä aussi ei päässyt Monacon kaduilla missään vaiheessa hyvään vauhtiin ja jäi kilpailussakin ensimmäistä kertaa tällä kaudella pistesijojen ulkopuolelle, siinä missä tallitoveri Lando Norris suihkutteli kuplajuomaa palkintopallilla.

Ricciardo kertoi hänen viettäneen runsaasti aikaa McLarenin simulaattorissa Monacon kisaviikonlopun jälkeen. Ilokseen aussi huomasi perjantaina Bakun vauhdikkaalla katuradalla, että kova työ on tuottanut tulosta.

– Uskon ymmärtäväni nyt autoa paljon paremmin ja kaikki tuntuu nyt siltä, kuten pitääkin, sanoi Ricciardo.

Ricciardo oli Azerbaidzhanin GP:n ensimmäisissä harjoituksissa heti hyvässä vauhdissa, ollen viides. Toisessa harjoituksessa aussi otti tuloslistalla runsaasti takapakkia, mutta sillekin löytyi järkevä selitys.

– Iltapäivän sessio oli hieman sekalainen, kun oli virtuaalista turva-autoa, emmekä saaneet ajettua kierrosta pehmeällä renkaalla.

– Nyt minun vain täytyy panna käytäntöön oppimani ja raapia homma pakettiin, viittasi Ricciardo jo lauantaiseen aika-ajoon.

Azerbaidzhanin GP:n kolmannet harjoitukset kurvaillaan klo 11:55. Aika-ajot käynnistyvät puolestaan klo 14:55. Kaiken kisaviikonloppuun liittyvän löydät jälleen kerran kisasivultamme!