Viritteleekö Ferrari jättiyllätystä Espanjan GP:ssä – myös Kimi Räikkönen mainiossa vauhdissa lauantain harjoituksessa

© Kuva: Getty Images

Espanjan GP:n viimeiset vapaat harjoitukset saatiin päätökseen lauantaina. Session nopeimman ajan kellotti Red Bullin Max Verstappen (1:17.835). Heikosti perjantaina suoriutunut hollantilainen peittosi lähimmän kilpakumppaninsa yli kahdella kymmenyksellä.

Toiseksi ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton. Brittikuski piti session nopeinta aikaa hallussaan pidemmän aikaa ennen Verstappenin loistovetoa. Tallikaveri Valtteri Bottas oli harjoitusten viides.

Mercedes-kuskien väliin asettuivat molemmat Ferrarit. Charles Leclerc sekä Carlos Sainz jäivät hollantilaiskuljettajan kärkiajasta vain noin viisi kymmenystä.

Hyvässä vauhdissa oli myös Kimi Räikkönen. Suomalaiskuljettaja oli koko session yhdeksänneksi nopein. Harvinaista oli myös se, että ”Jäämiehen” nimissä oli myös koko harjoituksen ensimmäisen sektorin pohja-aika. Suomalainen kärsi rengasrikosta harjoituksen loppupuolella, mutta selvisi turvallisesti varikolle.

Kärkikymmenikköön mahtuivat myös McLaren-kuljettajat, Pierre Gasly sekä Sergio Perez. Meksikolainen jäi tallikaverinsa kärkiajasta noin kahdeksan kymmenystä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille