Toto Wolff paljastaa Red Bullin uuden moottoriosastopuolen rekrytoinnin laajuuden – talli yritti kaapata yli 100 Mercedes-työntekijää

© Kuva: Getty Images

Red Bull on onnistunut kasaamaan uuden moottoritehtaansa työryhmää tasaisesti viime viikkoina. Talli on onnistunut nappaamaan työntekijöitä erityisesti pahimman kilpakumppani Mercedeksen-leivistä.

Saksalaistallin päällikkö Toto Wolff paljastaa energiajuomatallin rekrytoinnin laajuuden. Itävaltalaisen mukaan Red Bull lähestyi yli 100 Mercedes-työntekijää. Samalla Wolff paljastaa, että talli on menettänyt jo triplasti sen määrän työntekijöitä, mitä on ilmoitettu.

– He ovat lähestyneet noin 100 työntekijää. Näistä he ovat saaneet itselleen ehkä 15 henkeä, Wolff paljastaa Sky Sportsille.

Raporttien mukaan Red Bull on tarjonnut selvää palkankorotusta toiveissa ”ryöstää” työntekijöitä Mercedekseltä. Wolffin mukaan tämä on vasta alkua tallien välisen kilpailun suhteen.

– Arvostan heitä, ketkä suostuvat puolustamaan heidän tapaansa toimia. Meidän vastaiskua ei tosin olla vielä nähty. Briteissä on vain yksi moottoritehdas ja se on meidän. Meillä on yli 900 työntekijää, joten 15 työntekijän vaihtuvuus on suhteellisen normaalia.

Red Bullin moottorivalmistaja Honda vetäytyy F1-sarjasta kauden päätteeksi. Energiajuomajätti pyrkii valmistamaan omat voimanlähteensä kaudesta 2025 eteenpäin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille