Red Bullin ryöstöretki muiden tallien sisällä jatkuu – energiajuomajätti teki viisi jättikaappausta uuteen moottoriosastoonsa

© Kuva: Getty Images

Red Bull jatkaa uuden moottorikehitystiiminsä rakentamista raivolla. Talli nappasi jo aiemmin Mercedes-insinööri Ben Hodgkinsonin moottoriosastonsa johtoon. Nyt energiajuomajätti jatkaa ryöstöretkeään moottoriurheilujätin tehtaalla.

F1-sarjan moottorijäädytys vuosina 2022-24 tulee pitämään tämän kauden voimayksiköt kilpureissa seuraavan kolmen kauden ajan. RB pyrkii kuitenkin valmistamaan omat moottorinsa vuodesta 2025 eteenpäin. Tätä talli ei ole koskaan tehnyt.

– Menestyksen saavuttamiseksi tarvitaan alan parasta osaamista. Heille pitää tarjota resursseja sekä paras mahdollinen ympäristö, jotta he voivat kukoistaa. Uskon uusien palkkaustemme mahdollistavan juuri tämän, tallipäällikkö Christian Horner kommentoi tallin tiedotteessa.

Red Bull palkkasi viisi uutta työntekijää Mercedeksen leivistä. Tuotannon johtoon asettuu Steve Blewett. Voimayksikön sähkö -sekä ERS-järjestelmän vastuun kantaa Omid Mostaghimi. Kyseisen järjestelmän mekaanisesta suunnittelusta vastaa Pip Clode.

Polttomoottorin kehityspuolta tulevat vahvistamaan Anton Mayo sekä Steve Brodie. RB tulee paljastamaan uuden mekaanisen kehityksen johtajansa tulevina viikkoina.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.