Sergio Perez ei hätkähdä Red Bull -pomon ankarasta palautteesta – ”Hän kertoo aina suoraan, mitä ajattelee”

© Kuva: Getty Images

Red Bullia tällä kaudella käskyttävä Sergio Perez kertoo pitävänsä hänen tallinsa neuvonantajan Helmut Markon tyylistä sanoa asiat suoraan.

Marko on vuosien saatossa tullut tunnetuksi räväkästä ja suorasanaisesta tyylistään, jossa ei kierrellä eikä kaarrella, kun esimerkiksi arvostellaan hänen oman tiiminsä kuljettajia.

Perez ei ole tällä kaudella vielä pystynyt antamaan tulitukea hänen tallikaverilleen Max Verstappenille hänen mestaruustaistelussaan Mercedeksen Lewis Hamiltonia vastaan.

Meksikolainen kertoo kunnioittavansa suuresti Markoa, eikä Pereziä haittaa yhtään, että häntä saatetaan välillä arvostella jopa tallinsa sisällä kovin sanoin, päinvastoin.

– Hän kertoo aina, kuten asiat ovat. Jos teet työsi hyvin, hän kertoo sen ja jos teet huonosti, saat kuulla siitäkin ja välillä jopa lehdistön kautta, sanoi Perez.

– Hän on todella suorasanainen ja kunnioitan häntä suuresti, sillä ei ole yleistä, että F1:ssä on hänen kaltainen kaveri.

Perez kertoo heidän yleensä juttelevan kilpailun jälkeen puhelimitse, jossa itävaltalainen jakaa välittömästi suoran palautteen.

Meksikolainen onnistui Imolan GP:n aika-ajoissa pätkimään Verstappenin, mutta ei kisapäivinä ole kyennyt vastaamaan hollantilaisen vauhtiin. Verstappenilla on jo yli puolet enemmän pisteitä kuin vielä uuteen työkaluunsa totuttelevalla tallitoverillaan.

Perez saa uuden mahdollisuuden näyttää osaamistaan tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on legendaarinen Monacon GP.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille