Red Bull selittelee Max Verstappenin hidasta varikkopysähdystä – ”Hän vain ilmestyi varikkosuoralle”

© Kuva: Getty Images

Espanjan osakilpailussa nähtiin kummallinen tilanne, kun aina niin luotettava varikkopysähdyksissään oleva Red Bull sössi Max Verstappenin ensimmäisen pysähdyksen. Hollantilaisen pysähdys oli yli kaksi sekuntia tallin keskiarvoa huonompi.

Heikon pysähdyksen syyksi selvisi lopulta kommunikaation puute Verstappenin sekä kisainsinöörin välillä. Talli ei vain osannut odottaa hollantilaiskuljettajaa varikolle.

– Olimme varautuneet pysäyttämään hänet, mutta sitten hän vain ilmestyi varikkosuoralle. Emme olleet kutsuneet häntä sisään, tallipäällikkö Christian Horner kertoo Sky Sportsille.

– Kisainsinöörin sekä varikkomiesten täytyi reagoida tilanteeseen todella nopeasti, jotta emme menettäisi yhtään enempää aikaa.

Pysähdyksellä ei lopulta ollut suurta merkitystä kilpailun lopputuloksen kannalta. Horner myönsi haastattelussa, että Mercedes oli yksinkertaisesti nopeampi.

– Onnittelut Lewisille sekä Mercedekselle. He olivat selvästi meitä nopeampia tänään. Oli yllättävää, että Lewis pystyi seuraamaan Maxia niin lähellä ensimmäisillä stinteillä. Odotimme, että he olisivat yrittäneet undercut-strategiaa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.