Red Bull -pomo ärähti Toto Wolffille: ”Täyttä hölynpölyä”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen ja Red Bullin välit ovat olleet alkukauden aikana koetuksella. Sen lisäksi, että tallit taistelevat kahdestaan maailmanmestaruudesta, lukuisia Mercedeksen moottorityöntekijöitä on siirtynyt Red Bullin riveihin (uutinen).

Red Bull tarvitsee täysin uudenlaista osaamista talliinsa, koska talli valmistaa ensi kaudesta lähtien itse omat moottorinsa Hondan moottorisuunnittelun pohjalta.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff puolestaan vihjaili, että Red Bull olisi myymässä mahdollisesti Hondalta hankkimiaan moottoritietoja Volkswagenille, jolta Red Bull saisi jatkossa moottorit.

Red Bull -pomo Helmut Marko ei ollut tyytyväinen Mercedes-pomon vihjailuihin.

– Hän laukoi sopimattoman kommentin väittäessään, että myymme Hondalta saamamme oikeudet Volkswagenille. Se on täyttä hölynpölyä, Marko sanoi GP Blog -sivuston mukaan.

– Se olisi epärehtiä, ja emme ole sellaista suunnitelleet. Niin kauan kuin nykyiset säännöt ovat voimassa, vastaamme yksin moottoristamme.

Tulevaisuus voi kuitenkin tuoda muutoksia tullessaan.

– Olemme avoimia yhteistyölle tulevaisuudessa. Oli kyseessä sitten nimioikeudet moottoriin tai syvempi yhteistyö. Kaikki on mahdollista, jos pystymme hallitsemaan kuluja niiden avulla.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille