Red Bull -päällikkö heittää mediapelissä lisää bensaa liekkeihin – ”Toto keskittyy enemmän meidän takasiipeemme kuin ensi vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ottaa kantaa Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja tallipomo Toto Wolffin laukomiin kommentteihin.

Mestaruustaistoa tunnutaan käyvän tällä kaudella radan sijasta myös radan ulkopuolella, Red Bullin sekä Mercedeksen kommentoidessa toistensa tekemisiä jatkuvasti.

Hamilton kertoi aiemmin tällä viikolla medialle, että Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin aggressiivisuus avauskierroksilla johtuu siitä, että hollantilaisella olisi häntä vastaan todisteltavaa mestaruustaistossa.

Hornerin vuoro oli vastata tähän ja britti kommentoikin Hamiltonin puheiden olevan ”roskaa” ja, että hallitseva mestari pelaa vain omalta osaltaan mediapeliä heidän päänsä menoksi.

– Lewis rakastaa kaikkea tuollaista, joten annetaan hänen vain tehdä sitä lisää, sanoi Horner SkySports:lle.

– Max tekee omia juttujaan ja keskittyy vain itseensä. Se, että Lewisin täytyy kommentoid hänen tekemisiään tarkoittaa vain sitä, että Max on pääsemässä hieman hänen ihon alle.

Horner kertoo tämän kaiken olevan vain mahtavaa ja, että se on osa urheilua. Mestaruustaisto on vasta alussa ja kaudestakin on ajettu vasta neljä kilpailua, joten kipinöitä saattaa vielä singota runsaastikin.

– Voitteko kuvitella tilanteen, jossa ollaan jo kauden lopussa ja nämä kaverukset olisivat vieläkin näin lähellä toisiaan?

Horner kommentoi myös Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin ”pakkomiellettä” Red Bull -auton takasiipeen liittyen. Saksalaispäällikkö ehti myös mahtailemaan, että Mercedes pystyy lyömään kilpailijansa tällä kaudella kehittämättä kuluvan kauden kilpuriaan, ja samalla keskittyen ensi kauteen.

– Olisin yllättynyt, mikäli se on totta, sillä kehitystahti vaikuttaa olleen ainakin toistaiseksi melko kiivasta. Olemme ajaneet vasta neljä kisaa, epäili Horner kolleegansa puheita.

– Toto taitaa olla keskittynyt enemmän takasiipeemme kuin ylipäätään koko ensi vuoteen.

– En tiedä mitä heillä on meneillään, mutta Toto tuntuu tietävän aina kaiken kaikkien asioista, heitti Red Bull -päällikkö.

 


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.