Rääväsuinen Red Bull -pomo raivostui Valtteri Bottasta suosineesta tuomiosta – ”Olemme menettäneet voiton, paalun sekä nopeimman kierrosajan”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko raivosi Portugalin GP:n ratarajoista. Tallin kuljettaja Max Verstappen menetti lisäpisteensä sekä kilpailun nopeimman kierroksen viime hetkellä ratarajarikkeen johdosta.

Hollantilainen menetti myös paalupaikkansa samasta syystä eilen. Lisäksi kauden avauskilpailua varjosti kova kohu ratarajojen valvomisen ympärillä. Marko vaatii pikaista muutosta ratarajojen tuomarointiin.

– Olemme nyt menettäneet tästä syystä voiton, nopeimman kierroksen sekä paalupaikan. Kaikki hyvät asiat tulevat kolmen sarjoissa, joten toivon tämän olevan asian loppu, Marko kertoi Saksan Skylle.

– Jonkin on pakko muuttua. Joko ratarajat vedetään kanttikiven reunaan, tai asfaltti korvataan soralla. Jos ylität rajan, niin se on automaattisesti rangaistus.

Lando Norris ohitti Perezin (Sergio) ajautumalla radan ulkopuolelle, mutta selvisi siitä ilman sanktiota. Tämä ei ole kilpailua, jos sääntöjä voi muovailla näin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.