Onko ilmapiiri parantunut Maranellon punaisissa viime kauden jälkeen? – ”En voi kertoa, mikä hänen osaltaan meni viime vuonna pieleen”

© Kuva: Getty Images

Ferrarilla kaasutteleva Charles Leclerc kertoo italialaistallissa vallitsevan selvästi erilainen ilmapiiri kuin viime kaudella.

Monacolainen sai täksi kaudeksi uuden tallikaverin, kun F1-sarjan nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel loikkasi Aston Martinille, ja hänen tilalleen tuli espanjalainen Carlos Sainz.

Ferrari ilmoitti jo viime kauden kynnyksellä, etteivät he aio jatkaa yhteistyötään saksalaismestarin kanssa. Tilanne oli monien mielestä vähintäänkin erikoinen, eikä tilannetta helpottanut yhtään se tosiasia, että koko tallin suorituskyky oli historiallisen heikko.

Täksi kaudeksi Maranellon jättiläiset ovat löytäneet selkeästi lisää vauhtia, ja tallin molemmat kuljettajat ovat tuoneet jo hyvän määrän pisteitä. Ferrari taistelee tällä kaudella kynsin ja hampain valmistajien MM-sarjan kolmannesta sijasta. Charles Leclerc kertoo huomanneen muutoksen tallin ilmapiirissä.

– Se on erilainen, sanoi monacolainen RTL:lle.

Leclerc viittaa positiivisiin tuulahduksiin, joita Sainz on tuonut talliin innokkuudellaan.

– Muistan itse täsmälleen, miltä se tuntui tulla tänne ja voin vain kuvitella, kuinka iloinen ja motivoitunut hän on tästä kaikesta, sanoi Leclerc.

– Ilmapiiri on muuttunut. En voi kertoa, mikä meni Sebin osalta pieleen viime kaudella.

– Toivon hänelle vain hyvää kautta, sillä hän on mukava kaveri, joka työskentelee todella kovasti, kertoi monacolainen.

Vaikka punaisten autojen vauhti onkin jo parempaa kuin viime kaudella, kokee Leclerc tilanteen silti olevan hieman harmittava.

– Se on kivuliasta, ettemme pysty taistelemaan podiumeista ja voitoista, sanoi Leclerc.

Ferrari panostaa monien muiden tallien ohella jo täysillä ensi kauden sääntömuutoksia vasrten.

– Ensi kausi on meidän prioriteettimme, sillä tänä vuonna ei tehdä ihmeitä. Ensi vuosi on meille suuri mahdollisuus, pyöritteli kaksi kertaa voittoa urallaan juhlinut Leclerc.

 

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille