Suomalainen F1-legenda Mika Häkkinen pitää seitsenkertaista maailmanmestaria Lewis Hamiltonia yhtenä sarjan kaikkien aikojen tähdistä. Kaksinkertainen maailmanmestari ei kuitenkaan halua verrata eri aikojen tähtikuljettajia keskenään.

Häkkinen itse kilpaili urallaan legendojen kuten Michael Schumacheria sekä hetkellisesti Ayrton Sennan kanssa. Suomalaiskuljettajan mukaan sarja on muuttunut liikaa kuljettajien välillä, jotta vertailu olisi mahdollista.

– Formula ykkösissä on aina ajanjakso, milloin joku kuljettaja suoriutuu loistavasti ja takoo tulosta. Mutta jossain vaiheessa vuorossa on seuraava ajanjakso ja kuljettaja, Häkkinen aloittaa Sky Sportsin videossa.

– Näiden kahden menestyksekkään kuljettajan veraaminen on vaikeaa, sillä ajat muuttuvat jatkuvasti. Voin vain todeta, että Hamilton on käyttänyt oman aikansa F1-sarjassa loistavasti.

Häkkinen voitti omat mestaruutensa kausilla 1998 ja 1999. Suomalaiskuljettaja vetäytyi F1-sarjasta kauden 2001 päätteeksi.