Lewis Hamiltonilta puolustuspuheenvuoro korvaushuhuissa pyörivälle tallitoverilleen – ”Antakaa hänen tehdä työnsä rauhassa”

© Kuva: Getty Images

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton ei näe syitä, miksi hänen tallitoveri Valtteri Bottas pyörii tällä hetkellä korvaushuhuissa.

Seitsenkertainen mestari Hamilton avasi sanaisen arkkunsa torstain lehdistötilaisuudessa ja kertoi, ettei hän ymmärrä, miksi Mercedes haluaisi häiritä saksalaistallissa vallitsevaa hyvää tasapainoa.

– Rehellisesti sanoen, en ole kauheasti edes ajatellut koko asiaa, aloitti Hamilton.

– Sen mitä voin sanoa kokemuksestani, mitä olen aina sanonut, että Valtteri on mahtava tallikaveri.

– Mielestäni meillä on kokonaisuutena sarjan paras kuljettajakokoonpano. Ei pelkästään suoritusten perusteella, vaan tallissa ylipäätään vallitsee hieno tasapaino, tietotaito ja molemmat kuljettajat pystyvät viemään autoa koko ajan eteenpäin, pyöritteli brittimestari.

Mercedeksen molemmat kuljettajat ovat tällä hetkellä ilman jatkosopimusta ensi kaudelle. Hamilton tiedostaa, ettei varsinkaan formuloissa mikään ole ikuista.

– Jossain vaiheessa se tapahtuu ja tulee muutoksia. Minä en ole täällä ikuisesti, eikä ole Valtterikaan. Tällä hetkellä mietin vain sitä, että olemme saaneet vuosien aikana tulosta aikaan yhä uudelleen ja tulemme saamaan myös jatkossakin, naulasi Hamilton.

– Valtteri ajoi juuri edellisessä kisassa paalulle ja nyt ollaan vasta neljännessä kisassa. Mielestäni ihmisten täytyisi jättää hänet rauhaan ja antaa hänen tehdä työnsä rauhassa, puolusti seitsenkertainen mestari tallikaveriaan.

 

 


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.