Lähde: Mercedeksen sisällä ollaan menetetty luotto Valtteri Bottaksen ajotaitoihin – ”Russell teki asian selväksi Bahrainissa”

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen tulevaisuudesta on puhuttu jo usean vuoden ajan. Mercedeksen tarjoamat sopimukset 31-vuotiaalle ovat olleet aina yhden kauden mittaisia, mikä on käynnistänyt aiempina vuosina huhumyllyn Bottaksen jatkosta.

Tällä hetkellä tilanne on sama. Mercedeksen kuljettaja-akatemian tuorein projekti George Russell on myös vailla ajopaikkaa ensi kaudeksi. Britti pääsi ajamaan saksalaistallin riveissä yhden kilpailun verran Sakhirissa viime kaudella. Russell pystyi ajamaan samalla tasolla Bottaksen kanssa ensimmäisenä viikonloppuna.

Daily Mailin mukaan tämä on aiheuttanut epäilyjä Mercedeksen sisällä. Julkaisun mukaan eräs insinööri tilittää suomalaiskuskia toden teolla. Hänen mielestään Russellin pitäisi päästä hopeanuolen rattiin ennen kauden päätöstä.

– Tehtaallamme on paljon levottomuutta Valtteriin liittyen. Hän ei vain ole oikea mies tuolle ajopaikalle. Russell osoitti sen loistosuorituksellaan Bahrainissa, nimetön insinööri kommentoi.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille