Lähde: Jälleen yksi F1-kilpailu peruuntumassa – sarja suunnittelee kahta kilpailua samalle radalle

© Kuva: Getty Images

Vasta julkistettu Turkin GP on vaarassa peruuntua Iso-Britannian koronakieltojen vuoksi. Saarivaltio lisäsi Turkin niin sanotulle ”punaiselle listalleen”, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki maasta takaisin matkaavat joutuvat karanteeniin välittömästi palattuaan Britteihin.

Seitsemän F1-tallin päämajat sijaitsevat Iso-Britanniassa, joten karanteeni ei ole vaihtoehto kauden mutkattoman jatkumisen kannalta. Sarja yritti myös vaihtaa Bakun sekä Turkin osakilpailut päittäin, mutta Azerbaijanin kisajärjestäjät eivät tähän suostuneet.

Nyt näyttää siltä, että Istanbulissa ajettava kilpailu perutaan. BBC:n toimittaja Andrew Bensonin mukaan F1-sarja on lisäämässä toisen kisaviikonlopun Itävaltaan. Samalla Ranskan kisaviikonloppu siirtyisi eteenpäin ja viime kaudella nähty Steiermarkin GP ottaisi sen paikan 25-27.6.

Kisajärjestäjät eivät uskalla jättää paikkaa tyhjäksi, sillä myöhemmin ajettavien kilpailuiden yllä leijuu kysymysmerkkejä. Erityisesti Aasian sekä Amerikan mantereiden kilpailut voivat vielä peruuntua, jos koronapandemia kyseisillä alueilla pahenee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.