Kotikisassaan pettynyt Charles Leclerc avautui vaikeista ajoistaan Monacossa- ”Alan jo tottua tähän tunteeseen”

© Kuva: Getty Images

Kotikisassaan varikolle jäänyt Charles Leclerc oli oletetusti pettynyt sunnuntain työpäiväänsä. Eilen autonsa kolaroinut monacolainen oli lopulta tehnyt niin paljon vahinkoa autoonsa, että korjaustyöt eivät olleet sunnuntaina ajan puitteissa mahdollista.

Leclercin tulokset ammattilaisurallaan kotikisassaan ovat karua luettavaa. 23-vuotias ei ole ohittanut ruutulippua kertaakaan Monacossa. Asia painaa selvästi Leclerciä, sillä hän otti asian puheeksi kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

– Minun oli todella vaikea olla positiivinen palattuani varikolle. Alan kuitenkin jo tottua tähän negatiiviseen tunteeseen, Leclerc manasi Sky Italialle.

– En ole koskaan päässyt maaliin asti täällä. Tänään en edes päässyt liikkelle, vaikka olin paalulla. Tätä on vaikea ymmärtää. Olen myös todella pettynyt tallini puolesta.

– He tekivät ahkerasti töitä eilen kaiken korjaamiseksi. Aamulla kaikki olivat tyytyväisiä, ja auto näytti olevan kunnossa, mutta sitten tämä tapahtui.

Leclercin tallikaveri Carlos Sainz oli kilpailussa lopulta toinen. Espanjalainen oli kiinni palkintosijassa läpi kilpailun, mutta Valtteri Bottaksen keskeytys nosti Sainzin toiseksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004