Haas-pomo paljastaa syitä Nikita Mazepinin surkeille suorituksille alkukaudella – ”Ei ole salaisuus, että automme on huono”

Nikita Mazepinin alkukauden suoritukset ovat aiheuttaneet ihmetystä sekä huvitusta F1-piireissä alkukaudella. Erityisen outoa on ollut se, kuinka paljon venäläinen on omaa tallikaveriansa Mick Shcumacheria perässä. Saksalainen on myös tulokas F1-sarjassa.

Haasin tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan kyse on vain totuttelusta. 22-vuotias saksalaistulokas on pystynyt sopeutumaan auton vaikeaan ohjattavuuteen paremmin.

– Minusta Mick on pystynyt sopeutumaan auton käyttäytymiseen nopeammin. Ei ole mikään salaisuus, että automme on surkea, Steiner tilittää Crash.netille.

– Meidän pitää löytää Nikitalle parempi balanssi auton kanssa. Auton tasapaino on huono varsinkin mutkan sisääntulossa. Tähän Mick on pystynyt reagoimaan nopeammin. Hän (Mazepin) tarvitsee luottamusta autoon sekä itseensä.

– Sinä et vain pysty suorittamaan huipputasolla näissä vauhdeissa, jos et luota itseesi. Nyt meidän keskittymisemme on siinä, että saamme Nikitan samaan vauhtiin Mickin kanssa. Meillä ei ole ykköskuljettajia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.