Haas-pomo paljastaa syitä Nikita Mazepinin surkeille suorituksille alkukaudella – ”Ei ole salaisuus, että automme on huono”

Nikita Mazepinin alkukauden suoritukset ovat aiheuttaneet ihmetystä sekä huvitusta F1-piireissä alkukaudella. Erityisen outoa on ollut se, kuinka paljon venäläinen on omaa tallikaveriansa Mick Shcumacheria perässä. Saksalainen on myös tulokas F1-sarjassa.

Haasin tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan kyse on vain totuttelusta. 22-vuotias saksalaistulokas on pystynyt sopeutumaan auton vaikeaan ohjattavuuteen paremmin.

– Minusta Mick on pystynyt sopeutumaan auton käyttäytymiseen nopeammin. Ei ole mikään salaisuus, että automme on surkea, Steiner tilittää Crash.netille.

– Meidän pitää löytää Nikitalle parempi balanssi auton kanssa. Auton tasapaino on huono varsinkin mutkan sisääntulossa. Tähän Mick on pystynyt reagoimaan nopeammin. Hän (Mazepin) tarvitsee luottamusta autoon sekä itseensä.

– Sinä et vain pysty suorittamaan huipputasolla näissä vauhdeissa, jos et luota itseesi. Nyt meidän keskittymisemme on siinä, että saamme Nikitan samaan vauhtiin Mickin kanssa. Meillä ei ole ykköskuljettajia.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille