Haas haluaa välttää remonttityöt Monacossa – Tallipäällikkö antaa simppelin ohjeen kuljettajakaksikolleen

© Kuva: Getty Images

Formulakaravaani on jatkanut matkaansa kohti Monacon ruhtinaskuntaa ja sen legendaarisia katuja.

Haas-tallin päällikkö Guenther Steiner kertoo antaneensa kuljettajilleen yksinkertaisen ohjeen ja varoituksen liittyen Monacon kimuranttiin katurataan.

– Pysykää poissa kaiteista ja rengasvalleista, naulasi Steiner tulokaskaksikolleen.

– Monacossa, kun vedät valliin, olet ulkona. Autoakaan ei ole mahdollista saada takaisin ja yleensä se on täysin tuhoutunut.

Haas ilmoitti jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua, etteivät he meinaa juurikaan kehittää tämän kauden kilpuriaan ja se on näkynyt vauhdissa melko rajusti. Molemmat Haasit tuppaavat löytymään sessiosta toiseen peräkkäin tulosluettelon häntäpäästä.

Tällä kaudella Haasin kuljettajilla on vähimmäisvaatimuksena päästä maaliin ja varsinkaan Monacossa virheisiin ei ole varaa. Siltä osin Haasin kuljettajat saavat työrauhan.

– Heidän pitäisi katsoa tätäkin kilpailua vain kokemuksen keräämisenä kohti ensi kautta, jolloin tulemme tänne paljon vahvemmalla kilpa-autolla, sanoi Steiner.

Etenkin Haasin toinen kuljettaja, Nikita Mazepin tulee joka tapauksessa olemaan varmasti suuren huomion kohteena, sillä venäläistulokas on ehtinyt neljän kilpailuviikonlopun aikana töppäilemään yhtä sun toista. Haas-päällikkö kertoo kuitenkin kaikesta huolimatta olevansa melko tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, vaikkei amerikkalaistallissa voidakaan tänä vuonna pisteistä haaveilla.

– Tällä hetkellä olemme tyytyväisiä siihen, miten he tulevat tiimin kanssa toimeen, pohti italialainen.

– Aina on varaa parantaa, mutta olemme hyvässä vaiheessa ja suhteet heidän kanssaan työskenteleviin ihmisiin vahvistuvat.

– F1-tallissa työskentelee paljon ihmisiä, joten on tärkeää rakentaa vankka suhde kaikkiin työntekijöihin, etenkin niihin, joiden kanssa he jatkuvasti tekevät yhteistyötä, sanoi Steiner.

 

 

 

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille