Ferrarilla ei välitetä ulkopuolisten naureskelusta tallin suvantovaiheeseen liittyen – ”En ole ikinä edes ajatellut sitä”

© Kuva: Getty Images

Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc ei ole kiinnostunut ulkopuolisten kommenteista italialaistallia kohtaan. Monacolaisen mukaan talli on keskittynyt vain omaan tekemiseensää.

Moottoriurheilulegenda sakkasi viime kaudella katastrofaalisella tavalla. Ferrarin kausi oli tallin heikoin sitten 1980-luvun. Talli näyttää kuitenkin palanneensa takaisin oikeille raiteille kauden 2021 alussa.

Ferrarin epäonnesta otettiin kaikki irti ympäri F1-maailmaa. Taustalla jyllännyt moottorikohu vain kasvatti ilkkumista ylpeän italialaistallin ympärillä. Tallissa kolmatta vuotta kurvaileva Leclerc ei kuitenkaan piittaa ulkopuolisten pilkasta.

– En ole koskaan ajatellut niitä henkilötä, jotka ovat nauraneet meille. Me olemme keskittyneet vain omaan tekemiseemme, Leclerc kommentoi GPFans-sivuston mukaan.

– Viime kauden suorituksia oli todella vaikea hyväksyä. Olen kuitenkin todella ylpeä siitä, miten tallimme hyväksyi nopeasti sen, että otimme askeleita taaksepäin. Siitä hetkestä eteenpäin olemme työskennelleet parhaalla mahdollisella tavalla.

– Ja tänä vuonna sen kehityksen voi nähdä. Kaikki ovat työskennelleet ahkerasti radalla sekä tehtaalla. Sen näkee tämän vuoden autossa.

Leclerc on aloittanut kautensa mainiosti. Monacolainen on sijoittunut kärkikuusikkoon jokaisessa kauden ensimmäisessä neljässä kilpailussa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille