F1-legenda vaatii Lewis Hamiltonille lisää kunnioitusta – ”Hänen tasaisuuttaan ei arvosteta tarpeeksi”

© Kuva: Getty Images

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ei saa F1-legenda Fernando Alonson mielestä tarpeeksi kunnioitusta. Espanjalainen myöntää, että britillä on allaan koko sarjan paras auto, mutta hän silti ottaa kaiken siitä irti joka viikko.

– Hän (Hamilton) on ideaalissa tilanteessa oman ajamisensa sekä tallin hierarkian kanssa. Tähän pitää myös lisätä se onni, mitä hän tuntuu saavan. Esimerkiksi Imolassa onni suosi häntä monessa kriittisessä kohdassa, Alonso kommentoi Marcalle.

– Onko hänellä paras auto? Kyllä, mutta hänen täytyy silti repiä siitä tehoja joka viikonloppu missä tahansa olosuhteissa. Minusta hänen tasaisuuttaan ei arvosteta tarpeeksi.

– Tiedän, että häntä pidetään korkeassa arvossa, mutta minä arvostan Lewistä tällä hetkellä vielä enemmän. Mercedes ei ole enää se sama dominoiva voima, jota se oli kolme-neljä vuotta sitten. Nyt kilpailijat ovat lähempänä, mutta hän ei anna sen vaikuttaa hänen suorituksiinsa.

Hamilton sekä Alonso olivat tallikavereita McLarenilla brittikuskin ensimmäisenä vuotena. Kaksikon välit olivat suhteellisen tulehtuneita, niinkin paljon, että Alonso syytti McLarenia nuoren britin suosimisesta. Kaksikko päätti vuoden tasapisteissä Kimi Räikkösen viedessä mestaruuden.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille