Daniel Ricciardo ei voi ymmärtää heikkoa vauhtiaan torstain harjoituksissa – ”Kierros tuntuu hyvältä, mutta yhtäkkiä oletkin sijalla 15”

© Kuva: Getty Images

McLaren-kuski Daniel Ricciardo ei pystynyt käsittämään heikkoa vauhtiaan Monacon GP:n harjoituksissa. Aussikuski jäi Ferrarin Charles Leclercin toisen session kärkiajasta yli 1,5 sekuntia. Myös tallikaveri Lando Norris oli lähes sekunnin nopeampi.

Tallin data kertoo, että aussi häviää todella paljon aikaa toisessa sektorissa. Ricciardo ei kuitenkaan osaa sanoa, miksi hänen vauhtinsa sakkaa radan hitaimmassa osiossa.

– Menetin eniten aikaa radan toisessa sektorissa, eli koko kierroksen hitaimmassa kohdassa. Olen aika yllättynyt siitä, mutta aiomme käydä dataa läpi myöhemmin, Ricciardo kertoi The Race -sivustolle.

– Totta puhuen se on todella raivostuttavaa. Siinä ylittää maaliviivan ja kuvittelee, että ”Hei, tämä oli hyvä kierros”, ja sitten oletkin 15:ta. Eikä ero ole mikään pieni. Todella raivostuttavaa.

Ricciardon alkukausi ei ole alkanut miehen toivomalla tavalla. Ensimmäisissä kilpailuissa aussi jäi pahasti tallikaverinsa jalkoihin. Ricciardo on kuitenkin ollut pisteillä joka ikinen viikonloppu, mikä on miellyttänyt brittitallia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.