Alkukaudella kärjen vauhdista jäänyt Sergio Perez paljastaa kopioivansa paljon Max Verstappenilta – ”Siitä poikkeaminen olisi hyödytöntä”

© Kuva: Getty Images

Red Bullille täksi kaudeksi siirtynyt Sergio Perez ei ole aloittanut kuluvaa kautta toivotulla tavalla. Meksikolainen on jäänyt kärkikolmikosta jatkuvasti, eikä hän ole pystynyt tarjoamaan taktista turvaa Max Verstappenille.

Meksikolainen myöntää, että erityisen lyhyt testikausi on vaikeuttanut uuteen kilpuriin totuttelemista. Perez myös paljastaa, että hän käyttää lähes täysin samoja asetuksia autossaan, kun tallikaverinsa Verstappen.’

– Testiaikamme oli tällä kaudella todella vähäistä. Minun ei myöskään tarvitse kertoa, kuinka hyvä tallikaveri minulla on, Perez kertoo GpBlogin mukaan.

– Max saa autosta aina 110% irti. Minun täytyy pitää huoli, että pysyn hänen vauhdissaan.

– Täysin erilaisten asetusten käyttäminen olisi turhaa, hyppäisimme siinä tuntemattomaan. Data osoittaa paljon hyviä asioita kohdallani, ja onnistuin ajamaan toiseen lähtöruutuun Imolassa, Perez kommentoi ajoasetuksiaan verrattuna Verstappeniin.

Perez ei ole onnistunut haastamaan Mercedeksen kakkoskuljettaja Valtteri Bottasta tällä kaudella. Meksikolainen on suomalaiskuljettajaa perässä 10 pistettä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille