Valtteri Bottaksen autoon saatetaan joutua asentamaan vanhoja osia hirmukolarin seurauksena – todellinen vahinko nähdään Portugalin GP:ssä

© Kuva: Getty Images

Emilia Romagnan GP:ssä hirmukolariin joutunut Valtteri Bottas selvisi osumasta vammoitta kiitos miehen kilpurin. Suomalaiseen kohdistui lähes 30 g-voimaa osumassa, mutta Mercedeksen hyvin suojattu kilpuri ei antanut periksi.

Tämä kuitenkin tuhosi Bottaksen auton perinpohjaisesti. Mercedeksen ratainsinööri Andrei Shovlin paljastaa, että suomalaisen W12-kilpurin osat ovat viimein saapuneet Brixtonin tehtaalle.

– Olemme kiitollisia, että Valtteri selvisi osumasta vain kipeällä polvella. Valitettavasti auto ei selvinnyt yhtä vähällä. Saimme osat takaisin tehtaalle, missä katsomme voimmeko pelastaa mitään, Shovlin kertoo RaceFans-sivuston mukaan.

Shovlinin mukaan voimayksikkötestit eivät herättäneet toiveita, ja että se saattaa vaikuttaa Portugalin GP:n suoritukseen.

– Valitettavasti emme voi pelastaa suurta osaa moottoriosista, joten me keskitymme logistiikkapuoleen, jotta saamme molemmat autot suorittamaan oikeilla spekseillä.

Shovlin viittaa siihe, että tallilla ei välttämättä ole uusia päivitettyjä osia tarpeeksi. Bottas saattaa siis joutua ajamaan aiemmalla W12-autolla Lewis Hamiltoniin verrattuna.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.