Toto Wolffin mukaan Mercedes-kuskien vihanpito levisi lopulta koko talliin – ”Sitä en hyväksy koskaan”

© Kuva: Getty Images

Lähes vuosikymmenen F1-sarjan huipulla ollut Mercedes ei ole nauttinut dominanssinsa aikana pelkästä menestyksestä. Tallin hallinnan alkuvuosina suurin haaste kumpusi organisaation sisältä.

Saksalaistallin kuljettajat Lewis Hamilton sekä Nico Rosberg olivat jatkuvasti napit vastakkain toistensa kanssa. Kaksikon viimeisenä vuotena tulehtuneet välit näkyivät myös radalla yhteentörmäyksinä.

Hopeanuolten tallipäällikkö Toto Wolff tyrmäsi ajatuksen siitä, että kaksikon vihanpito sai kuljettajistaan enemmän irti.

– En usko siihen, sillä kyse on negatiivisista asioista. Ja tässä lajissa kaikkien tulee olla tiimipelaajia. Ja silloin tallin ilmapiiri oli hyvin negatiivinen. Kuljettajien vihanpito levisi koko talliin. En tule hyväksymään sellaista enää koskaan, Wolff latasi Jake Humphreyn podcastissa.

Wolff ei osaa sanoa, mistä kaksikon vihanpito johtui. Itävaltalainen kuitenkin uskoo, että kyseessä oli patoutunutta eripuraa kaksikon karting-ajoista.

– En voinut muuttaa asioita, sillä heidät oli jo palkattu ennen minun aikaani. Kukaan ei kuitenkaan osannut odottaa, millaiseksi heidän välinsä muuttuisivat. Tapahtuman taustoja emme tiedä nyt tai tuskin koskaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.