Takajoukoissa köröttelevä Mick Schumacher joutuu keksimään omia motivaation lähteitä – ”Kuvittelen edessä ajavan Williamsin johtavan kisaa!”

Debyyttikauttaan kuninkuusluokassa ajava Mick Schumacher kertoo, että vaikka hän rakastaa ajamista, on takajoukoissa rimpuilu kuitenkin melkoista tuskaa.

Schumacherin edustama Haas-talli on moneen kertaan ilmoittanut, etteivät he ole juurikaan panostaneet tämän kauden kilpuriinsa, sillä heillä on jo hyvissä ajoin siirretty katseet ja resurssit ensi kaudella tapahtuviin sääntömuutoksiin.

Amerikkalaistallin heikko kyyti viime kaudella johti siihen, etteivät he nähneet syitä yrittää ottaa edellä ajavia kiinni tällä kaudella ja se näkyy karulla tavalla heidän vauhdissaan.

Schumacher saa rauhassa totutella F1-sarjan ihmeelliseen maailmaan isojen spottivalojen ulkopuolella, mutta joukon hännillä nuori saksalainen joutuu keksimään itselleen tavoitteita ja motivaation lähteitä.

– Rakastan ajamista ja nautin siitä mitä teen, mutta pakan perällä ajaminen on välillä melkoista kidutusta, kertoi Schumacher Britannian Channel 4:lle.

– Joudun ajamaan aikalailla omaa kilpailua. Sanotaan vaikka näin, että jos edellä ajaa Williamsin Nicholas Latifi tai George Russell, kuvittelen heidän olevan johtavat autot joita minun täytyy saavuttaa.

– Se on sellaista peliä, jotta pysyy koko ajan 100 prosenttisesti hereillä, jatkoi Schumacher.

Realistisesti katsottuna saksalaisen ainut mittatikku on tallikaveri Nikita Mazepin, joka ei ole kahden ensimmäisen kilpailun aikana saanut aikaiseksi kuin pitkän listan korjauslaskuja.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.