Heikkosta alkukaudesta kärsivä Sebastian Vettel ei ollut tyytyväinen FIA:n hitaaseen päätöksentekoon sunnuntain osakilpailussa. Saksalaiselle langetettiin 10 sekunnin stop/go -rangaistus sen takia, koska auto ei ollut lähtövalmis viisi minuuttia ennen valojen sammumista.

Vettel hyväksyi tuomionsa, mutta ihmetteli sitä, miten ihmeessä tuomaristolla kesti parikymmentä kierrosta langettaa tuomio saksalaisen niskaan selvästä rikkeestä.

– Mekaanikot tekivät parhaansa, jotta autoni saataisiin lähtövalmiiksi. He olivat tosi valppaita ja tekivät hienoa työtä, Bottas kertoi Motorsport.comille.

– Kilpailumme olisi voinut olla parempi jos FIA olisi ollut hereillä. Me taisimme rikkoa sääntöä rangaistuksen arvoisesti, mutta he eivät viitsineet kertoa sitä, kun vasta myöhemmin kilpailussa.

– Rangaistus maksoi meille sen takia paljon enemmän aikaa, kun vaikkapa aiemmin kisassa. Tämä ei ollut heiltä kovin ammattimaista.

Vettel sai rangaistuksensa kierroksen renkaidenvaihtonsa jälkeen. Lopulta saksalainen joutui keskeyttämään teknisten ongelmien takia.