”Sama kuin ajaisi Lewis Hamiltonin tallikaverina” – Williams-pomo hehkuttaa kuljettajansa korkeaa suoritustasoa

© Kuva: Getty Images

Williams-tallin toimitusjohtaja Jost Capito fiilistelee tallinsa kuljettajan George Russellin väkevää menoa.

Russell ajaa jo kolmatta kauttaan kuninkuusluokassa, mutta MM-pisteitä lupaava nuorukainen ei ole vielä onnistunut legendaariselle brittitallille keräämään.

23-vuotias britti on etenkin aika-ajoissa ollut tallikavereihinsa verrattuna todella vakuuttava, sillä Russell ei ole F1-uransa aikana hävinnyt vielä kertaakaan tallikaverilleen aika-ajoissa, jos laskuista jätetään hänen yhden osakilpailun tuurauskeikkansa Mercedeksellä viime kaudella.

Jost Capito vertaakin vaatimattomasti Russellia F1-sarjan seitsenkertaiseen maailmanmestariin, Lewis Hamiltoniin.

– Ei ole helppoa olla hänen tallikaverinsa, aloittaa Capito Beyond The Grid -podcastissa.

– Sama kuin olisi Lewis Hamiltonin tallikaveri, sillä se on aina haastavaa.

Capito viittaa puheillaan tallin toiseen kuljettajaan Nicholas Latifiin, joka saa saksalaispäällikön mukaan liian vähän kunniaa omista suorituksistaan. Latifi ajaa toista kauttaan F1-sarjassa ja on jäänyt tuloksellisesti täysin Russellin varjoon. Kanadalaiselta on kuitenkin Capiton mukaan jo nähty parannusta ja lupa odottaa parempaa.

– Olen vaikuttunut hänen tavastaan suhtautua siihen. Viime kausi oli hänen opetteluvuotensa ja hän on todellakin ottanut opikseen, sanoi Capito.

– Hän jäi jo viime vuonna joissakin kilpailuissa juuri ja juuri pistesijojen ulkopuolelle. Hän on todella työteliäs kaveri ja mainettaan parempi kuljettaja, kehaisi Capito.

Aiheen jälleen siirtyessä George Russelliin, sanoo Capito nuoren brittikuljettajan olevan todella vaativa, mutta ainoastaan hyvällä tavalla.

– Sanoin jo aiemmin, ettei hänen kanssaan ole helppoa työskennellä, mutta se ei ole missään nimessä huono asia. Tämä on kohteliaisuus, sillä hän on erittäin vaativa, sanoi Capito.

– Tarkoitan sillä hänen haluavan enemmän ja enemmän, ja ettei hän ole koskaan tyytyväinen. Mielestäni kuljettajan ei pidä koskaan olla tyytyväinen siihen, mitä hänellä on.

– Hänellä on kyky saada tiimi ympärilleen ja kaikki puskevat kovaa saadakseen sen mitä hän vaatii. Se on yksi huippukuljettajan ominaisuuksista, kertoi Capito.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.