Nyt se on varmaa! F1-sarja julkisti uuden osakilpailun kaudelle 2022 – uudelle moottoriurheilunäyttämölle peräti 10 vuoden sopimus

© Kuva: Getty Images

Kauan huhuissa pyörinyt Miamin GP on viimein varmaa. F1-sarja matkaa Miamiin ensi kaudella ajamaan legendaarisen Hard Rock Stadiumin ympärillä ensimmäistä kertaa sarjan historiassa.

Moottoriurheilun kuninkuusluokka solmi peräti 10 vuoden sopimuksen järjestäjien kanssa. Osakilpailusta tulee toinen kauden sisällä USA:ssa. F1-autot ovat kurvailleet Austinissa COTA-radalla vuodesta 2012 asti.

Viime kaudella Texasissa ei kuitenkaan vierailtu koronapandemian takia. Radan sopimus päättyy tähän kauteen, mutta F1-toimittaja Chris Medlandin mukaan F1-sarja haluaa kaksi osakilpailua Yhdysvaltoihin.

F1-sarja ei ole tiedottanut tulevan kauden osakilpailumäärästä, joten on vaikea sanoa korvaako Miami jo olemassa olevan GP:n.

F1-sarjan toimitusjohtaja Stefano Domenicali tiedotti, että kilpailun on määrä tapahtua vuoden toisella neljänneksellä. Jos viime vuosien kalenteria seuraa, niin suuri mahdollisuus on järjestää kilpailu Kanadan GP:n kanssa peräkkäin kesäkuun paikkeilla.

Jost twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miamin F1-rata. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.