Max Verstappen toivoo tallikaveriltaan apua mestaruushaastossa: ”Se vaikeuttaisi Mercedeksen asioita”

© Kuva: Getty Images

Tuoreeltaan käynnistyneen vuoden 2021 F1-kauden kaksi suurta ennakkosuosikkitallia ovat viime kauden tapaan Mercedes ja Red Bull.

Goljatit ovat tasanneet voitot kauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa. Lewis Hamilton onnistui juuri ja juuri pitämään Max Verstappenin takanaan Bahrainissa, kun taas Imolassa hollantilainen karkasi rauhallisempaan voittoon, Hamiltonin taistellessa tiensä ajovirheensä jälkeen toiselle sijalle.

Tallien niin sanotuilta kakkoskuljettajilta kauden alku ei ole ollut aivan yhtä ruusuinen. Red Bullin Sergio Perezillä on meriitteinään viides ja 11. sija. Mercedeksen Valtteri Bottas tuli Bahrainissa maaliin kolmantena, mutta oli vaikeuksissa läpi Imolan osakilpailun, joka päättyi lopulta George Russellin ajettua suomalaista kylkeen.

Max Verstappen otti tuoreessa Sky Sports F1:n videohaastattelussa kantaa taisteluun valmistajien MM-sarjan kuninkuudesta.

– Toivottavasti voimme taistella Mercedestä vastaan yhdessä (Perezin kanssa), Verstappen aloittaa.

– Se vaikeuttaisi Mercedeksen asioita. Jos kaksi autoa voi luoda painetta yhdelle autolle, tilanne tulee aina olemaan monimutkaisempi sille yhdelle autolle.

Hollantilainen ei halua ottaa tarkemmin kantaa yksittäisiin osa-alueisiin kärkitallien autokehityksessä.

– Loppupeleissä meidän on vain varmistettava, että meillä on nopein auto aina ja kaikkialla. Sillä tavalla meidän ei tarvitse murehtia mahdollisista taktiikoista, voimme vain ajaa karkuun Mercedekseltä, mies lopettaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.