Max Verstappen jakaa kunniaa kilpaveljelleen – ”Hän on epäilemättä yksi parhaista kuljettajista ikinä”

© Kuva: Getty Images

F1-kauden avauskilpailusta on ehtinyt kulua jo lähes kaksi viikkoa aikaa, mutta puhetta ja spekuloitavaa on silti riittänyt vielä tähänkin päivään asti.

Voittokamppailu käytiin kahden eri tallin supertähtien kesken radalla rengas rengasta vasten kisaillen. Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin voittotaistoon peilaten onkin lupa odottaa huippujännittävää mestaruuskamppailua läpi kauden.

Hamilton voitti kilpailun fiksulla ajamisella ja Mercedeksen taktisella neronleimauksella.

Itsevarmasta ja välillä jopa hivenen ylimielisestä asenteestaan tunnettu Verstappen jakoikin ylistyssanoja kilpakumppanistaan Autosport-lehden haastattelussa, kun häneltä kysyttiin tämän hetken parasta F1-kuljettajaa.

– Vaikea sanoa, mutta Lewikselle on ehdottomasti annettava kunniaa, sanoi Verstappen.

Verstappenin mukaan ihmiset eivät voi vähätellä Hamiltonin saavutuksia ja tapaa jolla hän on voittanut mestaruuksia. Hollantilainen kertoo sarjassa olevan monia kuskeja, jotka suoriutuisivat hyvin Mercedeksellä, mutta kehaisee Hamiltonin voittaneen paljon myös todella haasteellisia kilpailuja. Verstappen nostaa esimerkkinä esiin viime kauden Turkin GP:n, jossa Hamilton lähti sadekelin kilpailussa taaempaa matkaan ja nousi lopulta voittoon asti, varmistaen seitsemännen maailmanmestaruutensa.

– Hän on yksi parhaista kuljettajista ikinä, kehaisi hollantilainen.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.