Kaamea alku Red Bullille: Max Verstappenin sessio päättyi vajaan 10 minuutin jälkeen – myös muissa Hondan autoissa ongelmia

© Kuva: Getty Images

Red Bullin vaikea perjantain jatkuu, kun Max Verstappenin toinen harjoitus näyttäisi päättyvän vain muutaman minuutin jälkeen. Hollantilainen oli nopealla kierroksellaan, kun Verstappenin auto hajosi viimeisessä mutkassa.

Hollantilainen ajoi kanttikiven yli, mikä ilmeisesti hajotti jotain auton takaosassa. Näin Verstappen raportoi tallilleen. C Moren Ossi Oikarinen epäili analyysissään vaihdelaatikko-ongelmaa.

Vaihdelaatikon vaihtaminen ei toisi energiajuomatallille rangaistusta, sillä perjantaisin kilpureissa on käytössä harjoitusvaihdelaatikko. Lauantaina autoon istutetaan kilpailuun tarkoitettava vaihteisto.

23-vuotias mateli varikkosuoran päähän, mistä hänen autonsa poimittiin turvallisesti tarkastuksiin.

Myös Yuki Tsunoda kärsi teknisistä ongelmista aamupäivällä. Honda on päättänyt vaihtaa japanilaisen autoon energiasäilön sekä sähkölaitteistoa.

Meneillään on kauden toinen viikonloppu ja jo kolme Hondan moottoria käyttävää autoa neljästä on joutunut vaihtamaan kyseiset osat. Pierre Gasly sekä Sergio Perez joutuivat ottamaan autoihinsa uudet osat jo Bahrainissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.