Valtteri Bottas paljastaa uuden lähestymistapansa tulevan vuoden mestaruusjahtiin – ”Aion olla paljon itsekkäämpi”

© Kuva: Getty Images

Toiseksi viime kauden mm-taistossa jäänyt Valtteri Bottas aikoo muuttaa lähestymistapansa taistossa Lewis Hamiltonia vastaan. Suomalainen on ollut aseeton brittikuljettajan suorituksia vastaan viime kausina.

Bottas aikoo olla röyhkeämpi sekä itsekkäämpi tulevalla kaudella. Hän on valmistautunut kaikkien aikojen koitokseen luomalla itselleen kovimmat paineet urallaan.

– Tänä vuonna aion vaatia itseltäni enemmän kuin koskaan. En tietysti halua ylitehdä sitä, mutta haluan viimeisen kilpailun jälkeen pystyä katsomaan kautta ja toteamaan, että ”tein kaikkeni”, Bottas kertoi Motorsportille.

– Aion painostaa itseäni juuri niin paljon kun haluan. Se ehkä tekee minusta itsekkään tulevalla kaudella, mutta yksi vuosi elämästä ei ole paljoa. Aion vaatia täydellistä keskittymistä itseltäni sekä ympäriltäni.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.