Paluun F1-sarjaan tekevä Fernando Alonso tietää kilpailun olevan kovaa – ”Olemme valmiita haasteeseen”

© Kuva: Getty Images

Kahden välivuoden jälkeen F1-sarjaan palaava Fernando Alonso odottaa kauden alkua innokkaana.

Vuosien 2005-06 maailmanmestari liittyy Enstonessa päämajaansa pitävään tiimiin jo kolmannen kerran urallaan. Viimeksi talli tunnettiin vielä Renaultina, mutta nyt ”Oviedon ohjus” on valmiina aloittamaan tallinsa uuden aikakauden Alpinen väreissä. Alonson kommentteja kuultiin tänään Alpinen uuden auton julkistamistilaisuuden yhteydessä.

– Olen innoissani ollessani taas mukana F1:ssä ja on mahtavaa olla osa Alpinen seuraavaa lukua. Olen työskennellyt kovaa F1-sarjan haasteita varten, kertoi Alonso Alpinen lehdistötiedotteessa.

Talli jäi viime kaudella tiukassa keskikastin taistossa lopulta viidenneksi, mutta he onnistuivat Daniel Ricciardon ja Esteban Oconin avulla saalistamaan yhteensä kolme palkintokorokesijoitusta. Ricciardon tilalle tuleva Alonso aikookin jatkaa hyvien sijoituksien napsimista.

– Meillä on vahva tiimi ja yhdessä Estebanin kanssa meidän täytyy jatkaa viime kaudesta tuoden tulosta. Tiedämme kilpailun olevan kovaa, mutta olemme valmiita haasteeseen. Auto näyttää hyvältä ja minulla on lämpimiä muistoja sinisessä värissä kilpailemisesta, sanoi Alonso viitaten kahteen mestaruuteensa tiimin riveissä.

39-vuotiaan Alonson pään päällä oli hieman kysymysmerkkejä viime kuussa sattuneen polkupyöräonnettomuutensa johdosta, mutta Alpinen toimitusjohtaja Laurent Rossi vakuutti tänään, että heidän kuljettajansa on Bahrainissa 100 prosenttisessa kunnossa.

– Hän kertoi meille lähes välittömästi onnettomuuden jälkeen, että hän on mukana Bahrainissa ja tohtorit kertoivat meille samaa, sanoi Rossi Alpinen auton julkistamistilaisuudessa.

– Hän puhui totta, sillä hän on jo nyt erinomaisessa kunnossa, emmekä malta odottaa, että näemme hänet autossa ensi viikolla, kertoi Rossi viitaten ensi viikonloppuna ajettaviin talvitesteihin.

Talvitestit ajetaan Bahrainissa 12.-14.3.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.