F1-pomo ei palkkaisi Lewis Hamiltonia talliinsa vaikka hallitseva mestari Mercedeksen jättäisikin – ”Se ei vain toimisi”

© Kuva: Getty Images

McLaren-pomo Zak Brown ei tarjoaisi hallitsevalle maailmanmestari Lewis Hamiltonille sopimusta, vaikka britti päättäisikin lähteä Mercedekseltä.

Hamilton solmi vuoden mittaisen sopimuksen saksalaistallin kanssa aiemmin talvella. 36-vuotias ei ole kommentoinut jatkoaan F1-sarjassa tämän kauden jälkeen.

Hamilton aloitti uransa McLarenilla ennen siirtoaan Mercedeksella kaudelle 2013. Vaikka paluu kasvattajatalliin saattaisi tihkua urheiluromantiikkaa, niin ei Brown ole valmis uhraamaan tallinsa suuntaa Hamiltonin vuoksi.

– Tässä tilanteessa en tarjoaisi hänelle sopimusta. Olemme tyytyväisiä Danieliin (Ricciardo) sekä Landoon (Norris). Heillä on pitkät sopimukset kanssamme, Brown kommentoi Daily Mailille.

– Jos kaikki tähdet olisivat kohdallaan ja Lewis Haluaisi tulla tallimme? Toki tarjoaisin hänelle paikkaa, mutta me yritämme rakentaa tulevaisuutta varten.

– Jos toisimme Lewiksen talliin nyt, niin se olisi luultavasti vain muutamaksi vuodeksi. Emme ole taistelemassa mestaruudesta sinä aikana. Haluamme kuljettajakaksikon, joka johtaa meidät siihen suuntaan ja on valmis auttamaan meitä sitten, kun olemme valmiita.

– Ajoitus ei vain yksinkertaisesti toimisi Lewiksen kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.