Red Bull lopetti kautensa 2020 vahvasti nappaamalla paalupaikan sekä voiton Abu Dhabissa. Vahvat vuoden lopetukset ovat tulleet tutuiksi energiajuomatallille, mutta huippusuoritukset ovat tulleet viime kausina liian myöhään.

Nyt kuitenkin autojen kehitys on pysynyt suurin piirtein samana, joten Red Bull toivoo pystyvänsä haastamaan Mercedeksen jo Bahrainissa. Tallipäällikkö Christian Horner ei kuitenkaan halua asettaa odotuksia liian korkealle.

– Mercedes on silti ennakkosuosikki kauteen lähdettäessä. Heidän autonsa oli loistava viime kaudella ja suurin osa siitä autosta kantaa myös tälle kaudelle, Horner kommentoi Auto, Motor und Sportille.

– Heillä on oma filosofiansa, ja meillä omamme. Me jatkoimme automme kehittämistä läpi viime kauden, sillä suurin osa siitä versiosta kantaa myös tälle vuodelle. Halusimme oppia mahdollisimman paljos suorituskyvystämme.

Mercedes paljasti, että viimeinen päivityspaketti saapui saksalaistallin kilpuriin Unkarin osakilpailussa. Hopeanuolet keskittivät kehityksensä tähän vuoteen kolme viikkoa viime kauden alkamisen jälkeen.