Nuori Lewis Hamilton teki lähtemättömän vaikutuksen Mercedes-johtajaan: ”Hän oli ensimmäinen kuski, joka kysyi sitä.”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamiltonin pitkä ura ensin McLarenilla, sekä sen jälkeen Mercedeksellä on antanut miehelle paljon aikaa tutustua Mercedeksen teknologia-puolesta vastaavaan Mike Elliottiin.

Hamilton debytoi F1-tasolla vuonna 2007, mutta oli jo ennen sitä ehtinyt useiden vuosien ajan ottaa osaa McLarenin aerodynamiikkatesteihin eri puolilla Englantia.

– Vanhoina hyvinä aikoina tapasimme testata autoa erikoisissa paikoissa ympäri maata, Elliott kertoo The Muscle Help Foundationin haastattelussa.

– Esimerkiksi Elvingtonissa meidän piti ensin siivota lumi pois tieltä. Lähetimme yleensä juniori-kuljettajat tekemään sen.

Hamilton tuli Elliottin mukaan paikalle aina korvat auki, innoissaan oppiakseen lisää.

– Muistelisin Lewiksen käyneen siellä kaksi tai kolme vuotta ennen kuin hän alkoi ajaa McLarenilla, joten olen tuntenut hänet melko kauan. Mielenkiintoinen juttu Lewiksesta on, että hän oli ensimmäinen kuski, joka tuli aerodynamiikka-testeihin ja kysyi ”Miten voin oppia lisää? Missä asioissa voin parantaa ensi kertaa varten?”, Elliott paljastaa.

– Nämä testit ovat usein tylsiä kuljettajille. Päivän päätteeksi he ovat usein menettäneet kiinnostuksensa ja tekevät virheitä. Mutta Lewis ei, hän pysyi aina keskittyneenä ja halusi tietää missä voisi parantaa tulevaisuudessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.