Nicholas Latifi hehkuttaa George Russellia: ”Paras aika-ajaja, jota vastaan olen koskaan ajanut!”

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella F1-debyyttinsä tehnyt Nicholas Latifi ylistää tallikaveriaan, George Russellia, tuoreessa haastattelussaan.

Russellia pidetään yleisesti yhtenä sarjan lupaavimmista nuorukaisista. Nuori englantilainen on vakiinnuttanut paikkansa Williamsin kiistattomana ykköskuskina ja tarjosi viime kaudella vakuuttavan esityksen Mercedeksen ratissa Sakhirin osakilpailussa, korvattuaan koronaviruksesta kärsineen Lewis Hamiltonin.

25-vuotias kanadalainen on kuitenkin huomannut hyvin erityisen vahvuuden nuorukaisen ajotaidoissa.

– Sanoisin, että hänen huomiotaherättävin osa-alueensa ovat lauantaiset aika-ajosuoritukset, Latifi kertoo GPFans.net-sivustolle.

– Hän on erinomainen aika-ajaja, kierros kierroksen jälkeen. Hän saa usein autosta kaiken mahdollisen irti, sillä hän tekee hyvin harvoin ajo- tai valmistautumisvirheitä.

Latifi nostaa Russellin korkealla kohtaamiensa kilpakuskien arvojärjestyksessä.

– Sen perusteella mitä olen kokenut muiden tallikaverieni kanssa, hän on varmaan paras aika-ajaja, jota vastaan olen koskaan ajanut. Ja se on tietenkin valtava osa kilpa-ajamista.

– Silkan nopeutensa lisäksi hänen tasaisuutensa ja virheettömyytensä ovat todella hyviä ominaisuuksia kilpa-ajossa. Ne ovat sellaisia ominaisuuksia, jotka ihmiset tallimme sisällä, tai toiset kuskit tallimme ulkopuolella, varmasti huomaavat, Latifi päättää.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004