Alfa Romeon uuden kauden ajokki, C41, on vihdoin saatu julkaistua. Auto on saanut enimmäkseen positiivista palautetta, mutta Twitterin F1-fanit ennättivät myös naureskelemaan muulle julkaisutilaisuudelle.

Julkaisutilaisuuden live-striimi alkoi tanssi- ja pianoesityksellä, jonka jälkeen Fred Vasseur ja Jan Monchaux pääsivät vielä ääneen. Monen huomio kiinnittyi juurikin tilaisuuden alun tanssiesitykseen.

– Alfa Romeo-musikaali, pilkkaa yksi Twitter-käyttäjä.

– McLaren toi musiikin, Alfa Romeo tanssin ja Alpha Tauri muotiesityksen. Saisimmekohan me nähdä taitouimareita seuraavaksi?, hämmästelee toinen.

Joe Saward

@joesaward
Blimey, Alfa Romeo went for dancing girls...

– Piru vie, Alfa Romeo toi tanssitytöt mukanaan, toteaa kolmas.

Auto itsessään sai kuitenkin kovasti kehuja. Auton puna-valkoinen väritys on edelleen pidetty mukana, mutta värien paikkoja on vaihdettu viime kaudesta, joka tuo mukavasti vaihtelua auton ulkonäköön.

– Tämä näyttää uskomattomalta, vau Alfa Romeo!, hehkuttaa käyttäjä nimeltä Arslan.

Bradley Page

@brad_page97
New Alfa Romeo #C41
Inverted colours on the engine cover from last years car, this is a beaut. New race suits also look great, huge fan of this.

Stake F1 Team KICK Sauber

@stakef1team_ks
Hello, you beauty.👋

#C41 #AlfaRomeoRacing #ORLEN

– Käännetyt värit viime kauden autosta, tämä on varsinainen kaunokainen. Uusi ajohaalari näyttää myös upealta, olen suuri fani!, kertoo Bradley.

They flipped the livery #C41

Myös suosittu F1-komediasivusto WTF1 ehti heittää oman kommenttinsa kehään, vitsaillessaan Alfa Romeon käyttäneen Uno-pelistä tunnetun suunnanvaihto-kortin autonsa väreihin.