Näin Twitter-kansa reagoi Alfa Romeon julkaisutilaisuuteen: ”Taitouimareita seuraavaksi?”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon uuden kauden ajokki, C41, on vihdoin saatu julkaistua. Auto on saanut enimmäkseen positiivista palautetta, mutta Twitterin F1-fanit ennättivät myös naureskelemaan muulle julkaisutilaisuudelle.

Julkaisutilaisuuden live-striimi alkoi tanssi- ja pianoesityksellä, jonka jälkeen Fred Vasseur ja Jan Monchaux pääsivät vielä ääneen. Monen huomio kiinnittyi juurikin tilaisuuden alun tanssiesitykseen.

– Alfa Romeo-musikaali, pilkkaa yksi Twitter-käyttäjä.

– McLaren toi musiikin, Alfa Romeo tanssin ja Alpha Tauri muotiesityksen. Saisimmekohan me nähdä taitouimareita seuraavaksi?, hämmästelee toinen.

– Piru vie, Alfa Romeo toi tanssitytöt mukanaan, toteaa kolmas.

Auto itsessään sai kuitenkin kovasti kehuja. Auton puna-valkoinen väritys on edelleen pidetty mukana, mutta värien paikkoja on vaihdettu viime kaudesta, joka tuo mukavasti vaihtelua auton ulkonäköön.

– Tämä näyttää uskomattomalta, vau Alfa Romeo!, hehkuttaa käyttäjä nimeltä Arslan.

– Käännetyt värit viime kauden autosta, tämä on varsinainen kaunokainen. Uusi ajohaalari näyttää myös upealta, olen suuri fani!, kertoo Bradley.

Myös suosittu F1-komediasivusto WTF1 ehti heittää oman kommenttinsa kehään, vitsaillessaan Alfa Romeon käyttäneen Uno-pelistä tunnetun suunnanvaihto-kortin autonsa väreihin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.