F1-tähti korkein odotuksin tulevaan kauteen – ”Ehkä urani paras mahdollisuus”

© Kuva: Getty Images

McLarenia tällä kaudella käskyttävä Daniel Ricciardo uskoo, että liittyminen legendaarisen brittitallin riveihin on hänen paras mahdollisuutensa voittaa maailmanmestaruus.

Ricciardo ajoi kaudet 2014-18 Red Bullilla yltäen kahdesti sarjan loppupisteissä kolmannelle sijalle. Molemmilla kerroilla edelle ehtivät Mercedeksellä dominoineet Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Kaksi edellistä kautta Renault´n väreissä ei kahta podiumpaikkaa lukuunottamatta menestystä tuonut.

Veikeä aussikuljettaja kertoi The Age and The Sydney Morning Heraldille, McLarenin olevan hänen paras vaihtoehtonsa voittaa formula ykkösten maailmanmestaruus.

– En ikinä halunnut  päästä F1-sarjaan vain ollakseni mukana. Halusin päästä autourheilun kuninkuusluokkaan voittaakseni siellä maailmanmestaruuden, ja se on tavoitteeni vielä tänäkin päivänä, sanoi Ricciardo.

Perinteikäs brittitalli on viime kaudet koittanut selvitä heikon menestyksen värittämistä kausistaan. Edellisellä kaudella McLaren kuitenkin sijoittui valmistajien MM-pisteissä hienosti kolmanneksi. Ricciardo näkeekin tallissa runsaasti potentiaalia ja onkin seurannut suurella mielenkiinnolla heidän kehitystään.

– Tavalla jolla he ovat kehittyneet, uskon olevani nyt oikeassa paikassa. Sanoisin, että minulla on nyt ehkä paras mahdollisuus koskaan. Voinko istua tässä ja sanoa taistelevani maailmanmestaruudesta? Siitä ei ole varmuutta, mutta uskon saavani siihen mahdollisuuden, sanaili Ricciardo.

McLarenia vauhdittaa tällä kaudella Mercedeksen voimanlähde ja onkin mielenkiintoista nähdä, kiihtyykö vauhti entisestään. Mclaren julkistaa tulevan kauden menopelinsä maanantaina 15.2. Tallin toisena kuljettajana toimii brittiläinen Lando Norris.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.